Log in | Register
09/12/2023 - Calculating...
Skip to main content

News

Topic: Terima kasih kerana mendaftar di sini (Read 1717 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Terima kasih kerana mendaftar di sini

Alhamdulillah... Terima kasih buat semua yang mendaftar di sini. Sekiranya berkelapangan, menfaatkanlah ruangan yang ada untuk mengikat dan memperbaiki semula hubungan silaturrahim yang mungkin sudah lemah dan uzur. Walaupun ada banyak platform anda yang lain di luar sana, baik di FB atau di Whatsapp dsb, diharapkan, anda semua sudi meraikan forum Alumni Maahad Ahmadi Negeri Sembilan ini.

Banyak kaedah yang baik dan bermenafaat ada tersedia oleh perisian forum ElkArte yang berasaskan SimpleMachine ini yang mana saya sendiri menulis kod-kod ubahsuai bagi kedua2 perisian ini. Antara ciri yang tiada dalam FB atau chat ialah quote atau ungkap kata2 yang hendak dijawab secara spesifik.

Makluman pula berfungsi memaklumkan anda sekiranya ada suka (like) atau jawapan, begitu juga dengan mesej yang akan memaparkan notis sekiranya ada mesej yang anda terima secara peribadi daripada rakan2 yang lain.

Pun begitu, yang lebih penting lagi, projek di bawah domain sch.my ini sedang digerakkan ke arah nasional yang mempunyai servernya yang tersendiri bagi menyokong pengguna yang lebih ramai.

Sekali lagi, terima kasih kerana mendaftar di sini dan diharap anda semua mengambil peluang dan menfaat daripadanya seberapa banyak yang boleh.

Wassalam.